Kategoriler
Proje Haberleri

Rende Modern Evler fiyat listesi

Rende Modern Evler Antakya Odabaşında yer almaktadır. Rende Yapı Gayrimenkul tarafından inşa edilmekte ve satışı yapılmaktadır. Proje sadece dairelerden oluşan konut projesidir. Farklı büyüklüklerde çok sayıda dairenin satışları devam etmektedir. Projeye ait dairelerin özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje dairelerinin özellikleri

Rende Modern Evler projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunmaktadır. Bütün dairelerde mutfak, salon, odalar, banyo bulunmaktadır. Ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde mevcuttur. Bazı dairelerde ayrıca kiler de bulunmaktadır. Daire içi kapıları lake boya ile boyalıdır. Vestiyer ve kilerde ise akrilik boya kullanılmaktadır. Dairelerin dışa açılan kapıları çelik kapıdır. Salon, mutfak ve antre alanlarında asma tavan bulunmaktadır. Binalara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Duvarlarda hem ısı hem ses yalıtım özelliği vardır. Böylece daireden daireye ses gitmesi ya da dairelerden ısı geçişi olmamaktadır. Her dairenin kapalı otoparkta özel araç alanı bulunmaktadır. Dairelerin hem iç mimarisinde hem de dış mimarisinde öncelik modernliğe verilmektedir. Dairelerde ısınma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca sosyal alanlar olarak da geniş seçenekleri bulunan bir sitedir.

Rende Modern Evler fiyatları

Projede yer alan daireler, büyüklükleri ve konumlarına göre farklı fiyatlara sahiptir. Dairelerin satışları için banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Site içinde aylık olarak aidat ödenmektedir. Bu aidat da daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Ücret şu anda 200-250 TL arasında değişmektedir. Proje şu an yapım aşamasında bulunmaktadır.

Rende Modern Evler projesindeki 2 oda 1 salon daireler brüt 118 metrekare, net 99 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerde iki adet banyo yer almaktadır. Bu dairelerin satış fiyatı şu anda 1 milyon 99 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler brüt 189, net 140 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerde üç adet banyo bulunmaktadır. Satış fiyatları 1 milyon 799 binden başlamaktadır.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0552 760 79 44 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan güncel fiyatları ve ödeme seçeneklerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca örnek daireleri gezmek için de numaradan bilgi alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız