Kategoriler
Proje Haberleri

Rende Modern Evler Hatay’da yükseliyor

Rende Modern Evler Hatay, Odabaşında yer alan bir projedir. Rende Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje, çok sayıda daire bulunmaktadır. Hatay’ın en modern sitelerinden birisidir. Hem iç mimari, hem dış mimari özelliklerinde modernlik ön plandadır. Proje hakkında detaylar ve konum özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri ve konumu

Rende Modern Evler değişik büyüklüklerde dairelerden oluşmaktadır. Dairelerde Güney ve Doğu yönleri mevcuttur. Bloklar 8 katlı olarak yükselmektedir. Daire büyüklükleri 2+1’den 4+1’e kadar değişmektedir. Hem dış mimarisinde hem de iç mimarisinde modern ve kaliteli ürünler kullanılmaktadır. itesinde araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Kapalı otoparkta her daire için özel yer bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak bireysel doğalgaz kombi mevcuttur. Yerden ısıtma sistemi ile daha modern ve kullanışlı daireler hazırlanmaktadır. Her katta görüntülü kamera sistemi yer almaktadır. Bu kamera sistemleri 7/24 incelenerek güvenlik sağlanmaktadır. Ayrıca daire girişlerinde de görüntülü diyafon bulunmaktadır. Su ve elektrik kesintileri için su deposu ve jeneratör de projede yer almaktadır.

Rende Modern Evler konum olarak bir çok önemli noktaya yakın mesafededir. Hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile kısa sürede istenilen yere ulaşım imkanı sağlamaktadır. Proje cadde üzerindedir ve E5 yoluna yakındır. Ayrıca minibüs, otobüs, dolmuş duraklarına da çok yakındır. Otogar – İlçeler Arası Minibüs Garajına 2,4 kilometre, Hatay Havaalanına 17,6 kilometre mesafededir. Okul olarak da Ertuğrul Gazi İlkokulu 845, Özel Mozaik Anadolu Lisesi 687 metre mesafede bulunmaktadır. Sağlık merkezi olarak ise Özel Antakya Akademi Hastanesi 279 metre, Hatay Antakya 19 Nolu Aile Sağlığı Merkezi 422 metre mesafededir.

Rende Modern Evler fiyatları ne kadar?

Rende Modern Evler projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 99 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan 3 artı 1 tip daireler 1 milyon 799 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

ayrıca konut projesinde yer alan 4+1 tip daireler ise 2 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır

Rende Modern Evler sosyal donatıları

Projede iç ve dış mimari kadar sosyal donatılar da dikkat çekmektedir. Çocuklar için hem çocuk kulübü hem de özel oyun parkı bulunmaktadır. Yetişkinlerin spor yapması içinse zemin katta fitness salonu yer almaktadır. Site bahçesi yeşillikler ile donatılmıştır. Bu yeşil alanda dinlenmek için özel kamelyalar bulunmaktadır.

Rende Modern Evler projesi hakkında daha fazla bilgi almak için telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Daireler hakkında ek olarak merak ettiklerinizi 0552 760 79 44 numarasından öğrenebilirsiniz.

Diğer projeler için tıklayınız