Kategoriler
Proje Haberleri

Rende Modern Evler satışları devam ediyor

Rende Modern Evler modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Hatay’ın Antakya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Rende İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 ile 195 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye bir kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, çocuk kulübü ve club house ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bahçe peyzajı, kamelya, oturma alanları ve barbekü gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 10 kişilik çift asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu ve su arıtma. gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi bireysel doğalgaz kombi mevcuttur. Ayrıca yerden ısıtma sağlanmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Modern ve kolay kullanıma göre dizayn edilmiş akrilik mutfaklar ve granit veya corian mutfak tezgahı mevcuttur. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Salon, mutfak ve antrede asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Çift açılım PVC pencereler ve ısıcam konfor camlar yapılmaktadır. Çöp atma bacası, vestiyer, kiler dolabı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Rende Modern Evler fiyatları ne kadar?

Rende Modern Evler projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 2 artı 1 tip dairelerin fiyatı 799.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 175 ile 195 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.199.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Rende Modern Evler nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Hatay İli, Antakya İlçesi, Odabaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (544) 221 53 20 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…