Kategoriler
Proje Haberleri

Rengi Antalya fiyat bilgileri

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, Karaarslan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rengi Antalya konut projesi, toplam 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, 8 blokta 426 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 83,5 metrekare, 2+1 tipteki daireler 122 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 144 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı. 12 de ticari alanın yer aldığı projenin Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Projenin yaklaşık yüzde 19’u satılmış durumda bulunuyor.

Rengi Antalya konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 265 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 450 bin TL’den satışa çıkarılıyor.

Projede yüzde 50 peşinat vererek kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirimden yararlanılıyor. Ayrıca bütün bankalardan konut kredisi kullanabilme olanağı da var.

Rengi Antalya konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı bulunuyor. Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı. Geniş yeşil peyzaj alanlarına sahip olan konut projesi, alıcılarına otel konforu sunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

16 katlı bloklardan meydana gelen Rengi Antalya konut projesi, Çıplaklı Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1836. Sokak No: 3 Döşemealtı/Antalya adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili olan detaylı bilgilere 0242 421 40 42 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.