Kategoriler
Proje Haberleri

Rengi Antalya ödeme seçenekleri

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, Karaarslan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rengi Antalya konut projesi, toplam 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

8 blokta toplam 426 adet daireden meydana gelen projede, 12 adet de ticari alan mevcut. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Ekim 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 83 metrekare ila 144 metrekare arasında değişiyor.

Rengi Antalya konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler, 265 bin TL’den, 2+1 tipteki daireler 350 bin TL’den ve 3+1 tipteki daireler ise 450 bin TL’den satılıyor. Konut projesinde yüzde 50 peşinat verip kalan kısım için 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Bütün bankalardan kredi kullanabilmek de mümkün.

Konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 19’u satılmış durumda bulunuyor. Projede ilk 100 daire için şerefiye farkı olmadan sabit fiyatlarla satış gerçekleştiriliyor.

Rengi Antalya konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı alanı var. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, tenis kortu, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, merkezi lokasyonuyla ilgi çekiyor. Proje, Antalya Bilim Üniversitesi’nin hemen karşısında yer alıyor.

Rengi Antalya konut projesi, Çıplaklı Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1836. Sokak No: 3 Döşemealtı/Antalya adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0242 421 40 42 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.