Kategoriler
Proje Haberleri

Renk City Sultanbeyli hemen teslim

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde, Nover Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Renk City Sultanbeyli konut projesi, toplam 3 bin 993 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

129 konuttan meydana gelen projede, toplam 4 adet blok yer alıyor. Projede 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut projesideki dairelerin büyüklükleri, 89 metrekare ila 127 metrekare arasında değişiyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunan konut projesinin yaklaşık olarak yüzde 90’ı satıldı.

Renk City Sultanbeyli konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 230 bin TL ila 280 bin TL arasında fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 339 bin TL ila 340 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Konut projesinin Ziraat Bankası ile olan anlaşması kapsamında yüzde 0,98 oranında faizle konut kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor.

Renk City Sultanbeyli konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Projede kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı, sauna ve tam donanımlı spor salonu gibi sosyal donatı olanakları var.

Asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, merkezi konumuyla da ilgi görüyor. Konut projesi; devlet hastanesine 1 dakika, otoban çıkışına ise 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Konut projesi; merkeze 6 kilometre, Çekmeköy’e 9 kilometre, Kartal metroya 12 kilometre, ViaPort AVM’ye 15 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 kilometre, Ümraniye’ye 22 kilometre ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü Sancaktepe gişeler çıkışına kolay ulaşılabilir bir noktada yer alıyor.

Renk City Sultanbeyli konut projesi, Mimar Sinan Mah. Kılıç Arslan Cad. No: 18 Sultanbeyli/İstanbul adresinde konumlanıyor.

Telefon: 0212 853 22 90