Kategoriler
Proje Haberleri

Resital Bahçeşehir satışa çıkıyor

Resital Bahçeşehir projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Geyikçeli Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 25.217 metrekarelik arsa üzerine kurulan site içerisinde 8 blok 226 adet daire bulunmaktadır. Aile konsepti ile tasarlanan projede 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler, bahçe katları, bahçe dubleksleri seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

25.217 metrekarelik arsa üzerine kurulan site içerisinde 8 blok 226 adet daire bulunmaktadır. Aile konsepti ile tasarlanan projede 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler, bahçe katları, bahçe dubleksleri seçenekleri mevcuttur. Bu konutların büyüklüğü brüt 98 metrekare ile 181 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Proje, az katlı yatay mimari anlayışıyla planlanmış olup doğa ile iç içe bir yaşam sunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca misafirler için de otopark alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra projenin yüzde 80’i yeşil alanlara ayrılmış durumdadır.

Sosyal alanlar içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi birçok alan mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Dairelerde bulunan portmanto, banyo dolapları ve birçok tamamlayıcı mobilyalar iç mimarlar tarafından birinci sınıf malzemelerden seçerek tasarlanmıştır.

Resital Bahçeşehir konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Başakşehir 1. Kısım Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır.

Resital Bahçeşehir projesinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projede ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. İlerleyen günlerde fiyat detayları belli olacaktır. Üstelik projenin teslim tarihi Mart 2023 tarihinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 531 582 82 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…