Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Reşitpaşa Konakları Avcılar’da yükseliyor

Reşitpaşa Konakları projesi İstanbul Avcılar’da yer almaktadır. 2 blok şeklinde yükselen proje Kardelenler Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Farklı büyüklüklerde çok sayıda daire seçeneği bulunan projede yer alan dairelerin özellikleri ve projenin genel özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Reşitpaşa Konakları İstanbul’un en gözde semtlerinden birinde yer almaktadır. İki blok olarak yükselen projede toplam 32 adet daire yer almaktadır Daireler farklı tiplerde ve büyüklüklerde tasarlanmaktadır. Tüm dairelerde temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturma imkanı vardır. Konutlar, salon, odalar, mutfak, balkon ve banyolardan oluşmaktadır. Her dairede iki adet banyo vardır. Bu banyolardan birisi ortak kullanım içindir. Diğeri ise yatak odasında bulunan ebeveyn banyosudur. Dairelerde vestiyer mevcuttur. İç kapılar özel tasarımlı ve Amerikan kapıdır. Dış kapı ise güvenli çelik kapıdır. Isıtma için doğalgaz kombi kullanılmaktadır. Konutlarda kombi de hazır olarak bulunmaktadır. Mutfaklarda set üstü ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü set mevcuttur.

Reşitpaşa Konakları projesi 7/24 özel güvenlik hizmeti ile korunmaktadır. Hem hırsız, hem yangın için özel alarm vardır. Araçların park edilmesi için hem açık hem kapalı otopark mevcuttur. Katlar arasında geçiş için asansör sistemi bulunmaktadır.

Reşitpaşa Konakları konumu

Proje merkezi bir konumdadır. Cami, kreş, ilkokul, ortaokul, lise, hastane, eczane, market, manav ve semt pazarına yakındır. Uzak olan yerlere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılabilir. Toplu taşıma olarak metro, metrobüs, deniz otobüsü ve otobüs duraklarına yakındır.

Reşitpaşa Konakları daireleri büyüklüklerine göre fiyatları değişmektedir. 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 olarak değişen daireler bulunmaktadır. 2 oda 1 salon olan daireler 87 metrekare ile 114 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. 3 oda 1 salon daireler 85 metrekareden, 121 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahiptir. 4 oda 2 salon olan daireler 171 metrekare ile 221 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. Son olarak 5 oda 2 salon daireler 190 metrekare ile 205 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahiptir. Dairelerin fiyatları 1 milyon 500 binden başlamaktadır. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve ek olarak soru sormak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (505) 540 83 83 numarası bulunmaktadır.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız…