Kategoriler
Proje Haberleri

Revillage İda 37-38 uygun ödeme seçenekleri ile satışta

Revillage İda 37-38 projesinin 5. Etabı ile serüven devam ediyor. Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi’nde yer alan proje Mim İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Modernliğin ve doğallığın sentezlendiği bir ortam sunan projede 2 adet ultra lüks yapıda taş ev bulunmaktadır. Bu taş evler 2 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mim İnşaat A.Ş. güvencesi ile hayata geçirilen proje 804 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 2 adet taş ev yer almaktadır. Söz konusu taş evler 2 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 taş evlerin büyüklüğü brüt 235 metrekaredir. Ayrıca bu evlerin net büyüklüğü 193 metrekare olmaktadır. Projede 7/24 kamera sistemi ile güvenlik sağlanmaktadır. Villaların kendilerine ait açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca 260 il3 280 metrekare arasında müstakil bahçe alanı yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Revillage İda 37-38 konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi Toluklar Köyü’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Kaz dağlarının eteklerinde, olağanüstü bir doğanın tam ortasında yer almaktadır. Çanakkale Merkeze  ve Assos’a 100 kilometre, Bozcaada’ya 75 kilometre ve İstanbul’a 390 kilometre uzaklıktadır. Üstelik projeye yakın konumda dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yer almaktadır.

Revillage İda 37-38 fiyatları ne kadardır?

Revillage İda 37-38 projesinde çeşitli ödeme imkanı sunulmaktadır. Yüzde 25 peşin, kalanı 3 eşit taksitle Ağustos sonuna kadar ödeme imkanı mevcuttur. Ayrıca Mortgage Kredi ile minimum yüzde 50 peşin, maksimum yüzde 50 anlaşmalı bankalardan konut kredisi imkanı sağlanmaktadır. Brüt 235 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 2 villalar 3.450.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (286) 217 03 30 veya 0 (546) 217 03 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…