Kategoriler
Proje Haberleri

Revizyon Life satışları devam ediyor

Revizyon Life projesi yenilikçi bakış açısı ile konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Revizyon Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birinci sınıf malzeme kalitesi ile inşa edilen projede 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Revizyon Life konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesi Maarif Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik üniversite civarı Doğa Koleji batısında yer almaktadır. Çevresinde park alanı, spor salonu ve sağlık kurumları mevcuttur. Kafeler ve sosyal alanlara yürüme mesafesindedir. Ayrıca ulaşıma kolay, otobüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.
Revizyon Life projesinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Ayrıca brüt 95 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (344) 235 18 41 veya 0 (532) 587 52 87 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…