Kategoriler
Proje Haberleri

Reyyan Villas 3 satışları devam ediyor

Merkezi konumu ve konforlu yapısı ile dikkat çeken Reyyan Villas 3 konut projesi sahiplerini bekliyor. Kocaeli konut projesi, Başiskele İlçesinde yükselmektedir.  Projeyi Reyyan İnşaat firması hayata geçirmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Reyyan Villas 3 özellikleri neler?

Başiskele İlçesi, Barbaros Mahallesi üzerindeki 5 bin 36 metrekarelik arsa alanında inşa edilen villa projesinde 13 adet villa yer almaktadır.  Proje 4+1 ve 5+1 tip, 2 katlı müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Reyyan Villas 3 2022 yılının son dönemlerinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında toplam 13 adet 2 katlı villa bulunmaktadır. Bu villalar için iki tip seçeneğe yer verilmiştir. Bunlar; brüt 246 metrekare alana sahip villalar ve 292 metrekare brüt alana sahip villalar olarak ayrılmaktadır. Ayrıca villalar 104 ile 279 metrekare arasında değişen müstakil bahçe alanına sahiptir.

Projede yer alan villalarda giyinme odası, şömine, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, klima, teras gibi donatılara sahiptir. Özel otoparklı proje kapsamında ayrıca villaların müstakil yüzme havuzu, güvenlik, kamera sistemi  gibi imkanlar da mevcuttur. Bunların yanı sıra her villanın kendine ait müstakil garajı, bahçesi bulunmaktadır. Aynı zamanda her villanın kapalı havuzu, saunası, hamamı da bulunmaktadır.

Başiskele villa projesi nerede yer alıyor?

Başiskele villa projesi konut projesi, Bahçecik semtinde panoramik deniz manzarasına sahip bir konumda yükselmektedir. Proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır.

Reyyan Villas 3 Villaları fiyatları ne kadar?

Bu projede villa fiyatları villanın tipine, bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 246 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip villaların fiyatları 7 milyon 600 bin TL

292 metrekare 5+1 villalar da 7 milyon 600 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0541 328 04 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…