Kategoriler
Proje Haberleri

Reyyan Villas 4 Aralık’ta teslim edilecek

Reyyan Villas 4 Kocaeli Başiskele’de yer alan bir projedir. Daha önce 1,2 ve 3’ü hayata geçirilen projenin dördüncü ayağı 2022 yılı Aralık ayında teslim edilecek. Reyyan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede villaların satışları devam etmektedir. Satışta olan villaların büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Reyyan Villas 4 toplam 2.164 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Toplam 5 adet villadan oluşan proje, modernlik ve doğal yaşamı bir arada sunmaktadır. Projede yer alan villaların tamamı 2 katlı olarak inşa edilmektedir. 4 oda 1 salon olarak tasarlanan villalarda ek olarak çamaşır odası bulunmaktadır. Bu oda çamaşır kurutmak ve ütülemek için kullanılmaktadır. Villa içinde 3 adet banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odası içinde ayrıca giyinme odası da vardır. İç kapılar özel tasarımlı estetik görünümlü dayanıklı kapılardır. Dış kapılar ise güvenli çelik kapıdır. Konutlarda cepheleri farklı balkonlar yer almaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Konutların salonlarında kışın kullanıma uygun şömine bulunmaktadır.

Reyyan Villas 4 projesinde 7/24 güvenlik sağlanmaktadır. Araçların park edilmesi için her villanın kendine ait 2 araçlık otoparkı vardır. Kışın villaların ısınması için alttan ısıtma doğalgaz sistemi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Her villanın kendine özel bahçe alanı vardır. Bu bahçe alanı içinde özel yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu yüzme havuzunda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir.

Reyyan Villas 4 villaları büyüklüğü ve satışları

Projede yer alan villalar tek tiptir. 4 oda 1 salondan oluşan villalar brüt 242, net 205 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu villaların şu anda satışları 7 milyon 500 binden başlamaktadır. Villa satışları banka kredisi kullanımına uygundur. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Ödeme koşulları ve güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Reyyan Villas 4 projesi hakkında bilgi almak için 0 (541) 328 04 41 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız