Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Rising Stars Konutları satışları başladı

Rising Stars Konutları projesi Mersin Silifke ilçesinde yer almaktadır. Rising Stars tarafından hayata geçirilen bir projedir. Projede farklı büyüklüklerde dairelerin satışları devam etmektedir. Proje hakkında merak edilenler ve dairelerin genel özelliklerini haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje özellikleri ve daireler

Rising Stars Konutları  projesi yatay mimariye sahiptir. Yükseklik olarak 4 kattan oluşan bina, depreme karşı dayanıklıdır. Dış mimarideki farklı ve özel tasarım daire içindeki mimaride de bulunmaktadır. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin ısınması için kalorifer sistemi mevcuttur. Dairelerde balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturup şehir manzarası izlemek mümkündür.

Rising Stars Konutları sakinlerinin araçlarını park etmesi için kapalı otopark bulunmaktadır. Site içinde güvenlik için ise 7/24 güvenlik sistemleri mevcuttur. Günlük ihtiyaçların karşılanmasında yardımcı olacak kapıcı vardır. Konutlar aile yaşamına uygun şekilde tasarlanmıştır.

Rising Stars Konutları konum özellikleri ve satış fiyatları

Şehir merkezinde yer alan projedeki dairelerin önü hiç bir zaman kapanmayacak şekilde inşa edilmektedir. Proje konumuna ulaşım son derece kolaydır. Hem özel araç ile hem toplu taşıma araçları ile istenilen yere ulaşmak mümkündür. Okul olarak Hancıoğlu İlkokulu ve Toki Ortaokulu’na yakındır. Alışveriş merkezi, market, eğlence merkezi, cami, pazar gibi önemli alanlara da yakın konumdadır.

Rising Stars Konutları dairelerinin satışları devam etmektedir. Daireleri satın almak için banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Projede yer alan 2 oda 1 salon daireler brüt 109, net 85 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin satış fiyatı 1 milyon liradan başlamaktadır. 3 oda 1 salon olan daireler brüt 124, net 100 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 1 milyon 250 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Bu nedenle güncel fiyatları firmayı arayarak alabilirsiniz. Güncel fiyatları almak için 0 (553) 026 98 01 numarası mevcuttur. Bu numaradan proje ile ilgili ek olarak öğrenmek istediğiniz tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız