Kategoriler
Proje Haberleri

Rosa Deluxe Altayçeşme Haziran’da oturum başlıyor

Rosa Deluxe Altayçeşme konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Maltepe İlçesinde yükselen proje Gülpetek İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks donatılmış dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Rosa Deluxe Altayçeşme Yakında Teslim Ediliyor

Site içerisinde bulunan proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi, Altayçeşme Mahallesi üzerindeki 5 bin 100 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında dairelerde vestiyer, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar yer almaktadır.

Projenin 3 bin 400 metrekarelik kısmı peyzaj alanına ayrılmıştır. Ayrıca çeşitli açık yüzme havuzu, açık çocuk oyun alanları, bahçe kamelyaları, basketbol sahası, yürüme parkurları gibi imkanlar da sunulmaktadır. Konut proje, 3 blok 126 daireden meydana gelmektedir. Daireler 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 115 metrekare ile 230 metrekare arasında değişmektedir.

Maltepe konut projesinde daireler ne kadara satılıyor?

İstanbul Maltepe konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

120 metrekare 2+1 daireler 2 milyon 300 bin TL,

115 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 850 bin TL,

230 metrekare 3+2 daireler 4 milyon 450 bin TL,

230 metrekare 4+2 daireler 4 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin yakın zamanda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Maltepe projesi nerede hayata geçiril

Konut projesi Maltepe’nin yeni gözdesi Altayçeşme’nin en nezih bölgesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje Maltepe Devlet Hastanesi’nin altında, Ersoy Hastanesi’nin yakınında yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 517 88 61 ve 0535 235 75 21 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…