Kategoriler
Proje Haberleri

Rosa Maltepe nerede yükseliyor?

İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Gülpetek İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Rosa Maltepe konut projesi, toplam 4 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Proje, 2 blokta toplam 148 adet daireden meydana geliyor. Projede 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 tipte daireler yer alıyor. Projede 2+1 daireler brüt 84, 96, 108, 150 metrekare, 3+1 daireler brüt 142, 210 metrekare, 4+1 daireler ise brüt 280 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor. Projenin yüzde 70’i satıldı.

Rosa Maltepe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 370 bin TL ila 750 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler, 880 bin TL ila 1 milyon 300 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler ise 1 milyon 400 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabiliyor.

Rosa Maltepe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Projede split klima da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Konut projesinin 3 bin 800 metrekaresi yeşil alanlara ayrıldı.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, oldukça merkezi bir konuma sahip durumda bulunuyor. Proje, Altayçeşme bölgesinde hayata geçiriliyor. E-5’e yürüme uzaklığında yer alan proje; metro, minibüs, otobüs duraklarına da kolay ulaşılabilir bir noktada. Proje, Maltepe Devlet Hastanesi’nin arkasında yer alıyor.

Rosa Maltepe konut projesi, Altayçeşme Mah. Sarıgül Sok. Maltepe/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0216 517 88 61