Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Rosa Maltepe son daireleri satışta

Rosa Maltepe, İstanbul Maltepe’de hayata geçirilen bir projedir. Ferah ve rahat dairelerden oluşan proje Gülpetek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Geniş yeşil alan üzerine kurulmuş olan proje hakkında merak edilenler, dairelerin fiyatları ve özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Rosa Maltepe, 5.100 metrekare üzerine kurulmuş bir projedir. 9 katlı 3 adet bloktan oluşmaktadır. Bloklarda toplam 126 adet daire bulunmaktadır. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+2 olarak bulunmaktadır. Her dairenin kendine ait balkonu bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. 2+1 konutlarda bir adet banyo bulunmaktadır. Diğer iki tip dairede ise ortak kullanım banyosunun dışında yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Daire içinde camlar 1. sınıf PVC ve ısıcamlıdır. Oda ve salonlarda laminat parke uygulanmıştır. Mutfaklarda dolaplar mevcuttur ve 1ç sınıf MDF’dir. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi mevcuttur.

Rosa Maltepe projesinde daireler kadar sosyal alanlar da dikkat çekmektedir. Projede hem açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca çocuklar için de açık oyun alanı mevcuttur. Yeşil alan içinde özel yürüme parkurları, dinlenme kamelyaları bulunmaktadır. Ek olarak basketbol sahası da proje içinde yer almaktadır. Site içinde güvenlik 7/24 sağlanmaktadır. Araçların park edilmesi için özel kapalı otopark mevcuttur.

Rosa Maltepe konum avantajları ve satışları

Proje merkezi konumda olduğundan çoğu önemli yere yakın mesafededir. Lise, ilköğretim okulu, anaokulu, cafe, pastane, sağlık ocağı, eczane, market, spor salonu, kuaför, camii gibi yerlere son derece yakındır. Bu yerlerin dışında daha uzak bir yere gitmek için hem özel araç, hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Özel araç ile E-5 yolu kullanılabilir. Toplu taşıma araçlarından ise metro, minibüs ve otobüs duraklarına yürüme mesafesindedir.

Rosa Maltepe dairelerinde sonlara yaklaşılmaktadır. Yoğun ilgi gören projede daireler krediye uygun şekilde satılmaktadır. 85 metrekare kullanım alanına sahip 2+1 daireler şu anda 3 milyon 550 binden başlamaktadır. 3+1 115 metrekare kullanım alanlı daireler 4 milyon 200 binden başlamaktadır. Son olarak ise 4 oda 2 salon 230 metrekare büyüklüğündeki daireler 7 milyon 350 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daireler ve proje hakkında daha detaylı bilgi için 0 (216) 517 88 61 ve 0 (535) 235 75 21 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız