Kategoriler
Proje Haberleri

Rosen Park Alanya satışları başladı

Rosen Park Alanya projesi lüks yaşam alanları modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Antalya’nın Alanya İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Hatice Çoban İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.001 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3.001 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 83 metrekaredir. 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 194 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 268 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk yüz6 havuzu, fıtness salonu, sauna, masaj odası ve buhar odası bulunmaktadır. Ayrıca açık ve kapalı çocuk oyun alanı, basketbol sahası, dinlenme alanı, kütüphane, toplantı odası ve kamelyalar bulunmaktadır. Kapıcı ve çevre sorumlusu mevcuttur.

6 kişilik modern asansör ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde Çimstone tezgah ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde camlı duş kabini yer almaktadır. Balkon zeminleri su izolasyonlu ve Seramiksan marka kaymaz zeminden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra klima altyapısı, telefon altyapısı ve merkezi uydu sistemi gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Rosen Park Alanya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Oba Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar denize 2,5 kilometre uzaklıktadır. Yeni çevre yoluna 800 metre ve metroya 2 kilometre mesafede yer almaktadır.

Rosen Park Alanya fiyatları ne kadardır?

Rosen Park Alanya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Yüzde 35 peşinat olup geri kalanı da proje bitimine kadar her 3 ayda bir ödeme yapılabilir. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 268 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 3.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (538) 475 11 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…