Kategoriler
Proje Haberleri

Rossa Residence Eskişehir satışları devam ediyor

Rossa Residence Eskişehir projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Taşdemir Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekare ile 58 metrekare arasında değişmektedir. Daireler lüks ve sıfır eşyalı olarak teslim edilecektir. Ayrıca inşaat hassasiyet ve en iyi kalite malzeme kullanılarak tamamlanmıştır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Daireleri ayıran ortak duvarlarda iki duvar arası taş yünü ile ses ve ısı yalıtımı yapılmıştır. Ayrıca tüm odaların tavanlarına eps(strafor) yerine taş yünü uygulanarak düşeyde daireler arası ses ve ısı yalıtımı en üst seviyede sağlanmaya çalışılmıştır.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulanmaktadır. Asma tavan ve spot uygulaması yapılmıştır.

Rossa Residence Eskişehir nerede yer alıyor?

Proje, Eskişehir’in Tepebaşı İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, market, park, semt pazarı, spor salonu ve eczane bulunmaktadır.  Anadolu Üniversitesi’ne, çarşı merkeze, Espark AVM’ ye yürüme mesafesindedir. Dolmuş, tramvay ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Rossa Residence Eskişehir fiyatları ne kadardır?

Rossa Residence Eskişehir projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 55 ile 58 metrekare arasında olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL ile 550.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 390 11 44 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…