Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Country Yuvacık satışları devam ediyor

Royal Country Yuvacık konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde yükselen proje Torunoğlu A.Ş firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Başiskele İlçesi Fatih Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Başiskele konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde vestiyer, yangın-hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, teras, spot aydınlatma, görüntülü diafon gibi olanaklar bulunmaktadır.

Konut projesi toplam 6 blok ve 102 daireden meydana gelmektedir. Projenin %75’i yeşil alana ayrılmış olup sosyal olanak bakımından oldukça zengindir. Proje kapsamında açık yüzme havuzu, spor alanı, oyun parkı gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda projede kapıcı, güvenlik, otopark, kapalı garaj, kamera sistemi gibi imkanlar da sunulmaktadır. Proje kapsamında üç tip daireye yer verilmiştir. Daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca projede çatı dubleksi, bahçe dubleksi gibi daire seçenekleri de sunulmaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri brüt 109 metrekare ile 215 metrekare arasında değişmektedir.

Royal Country Yuvacık fiyatları ne kadar?

Kocaeli konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

151 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon 400  bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yakın zamanda dairelerin teslimi planlanmaktadır.

Royal Country Yuvacık nerede yer alıyor?

Konut projesi Kocaeli’nin Başiskele İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje İzmit merkeze 10 dakika, Osmangazi Köprüsü ve İzmir otobanına 25 dakikalık mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 79 72 ve 0532 682 86 76 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…