Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Garden Yakacık satışları devam ediyor

Royal Garden Yakacık projesi elit mimari tasarımı ve huzurlu yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Royal Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Royal Group güvencesi ile hayata geçirilen proje içerisinde 5 artı 1 dubleks konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 313 metrekare olmaktadır. Üstelik bu dairelerin net büyüklüğü 209 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Söz konusu proje yenilikçi sosyal yaşam kültürü anlayışı ile tasarlanmıştır. Sosyal alanlar içerisinde; bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yüzme havuzu, kadın ve erkeklere özel Spa üniteleri, Türk hamamı, sauna ve buhar odaları yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak ürünleri bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dekoratif ve modern tasarıma sahip iç kapılar yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Royal Garden Yakacık konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Yakacık Çarşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Prens Adaları, orman ve deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. E-5’e 1100 metre, sahil yoluna 2500 metre, metro istasyonuna 1000 metre ve TEM bağlantı yoluna 1000 metre uzaklıktadır. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 32 kilometre mesafede yer almaktadır.

Royal Garden Yakacık fiyatları ne kadardır?

Royal Garden Yakacık projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 313 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 8.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (850) 532 55 55 veya 0 (549) 860 32 62 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…