Kategoriler
Proje Haberleri

Royal Yaşam Konakları satışları devam ediyor

Royal Yaşam Konakları projesi Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde yer almaktadır. Lüks ve kullanışlı dairelerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Çakmak İnşaat tarafından hayata geçirilen proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve güncel satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Royal Yaşam Konakları toplam 8.169 metrekare alan üzerine kurulmuştur. Bu alandak, 12 blokta 60 adet daire ve 14 adet dubleks daire bulunmaktadır. Daireler hem yaz hem kış ayları oturmak için uygundur. Büyüklüğü ne olursa olsun tüm daireler ferah bir havaya sahiptir. Tekli olan 2 oda 1 salon dairelerde 1 adet banyo bulunmaktadır. Dubleks olan 3+1 ve 4+1 dairelerde ise hem ortak kullanım için hem de ebeveyn kullanımı için banyo bulunmaktadır. Banyoların tümünde duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Tüm konutlarda temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz aylarında hem de kış aylarında oturmak mümkündür.

Royal Yaşam Konakları deprem yönetmeliğine uygundur. Dış cephede mantolama yapılmıştır ve ısı yalıtımı mevcuttur. Daire içlerinde birinci sınıf malzeme kullanılmaktadır. Site içinde hem yetişkinler hem çocuklar için yüzme havuzu bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima mevcuttur. Bu klima yaz aylarında da serinlemek için kullanılmaktadır. Ayrıca ısıtma için kalorifer sistemi de hazır olarak bulunmaktadır.

Royal Yaşam Konakları daire satışları

Projede dairelerin satışları devam etmektedir. Daireler uygun bankaların kredisi ile alıma uygundur. Ayrıca yine uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Daireleri satın almadan önce firma ile iletişime geçip görüntülü arama ile gezme imkanı vardır. Konutların fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir.

Royal Yaşam Konakları projesinde yer alan 2 oda 1 salon tekli daireler brüt 95, net 90 metrekare büyüklüğündedir. Daireler şu anda 1 milyon 250 binden başlamaktadır. Dubleks dairelerden olan 3 oda 1 salon daireler brüt 155, net 145 metrekare kullanım alanına sahiptir. 4 oda 1 salon dubleksler ise brüt 190, net 180 metrekare büyüklüktedir. Dubleks dairelerin fiyatları da şu anda 2 milyondan başlamaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve daha fazla bilgi için firma ile iletişime geçmeniz gerekir. Bunun için 0 (542) 595 50 91 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ek olarak merak ettiklerinizi de öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız