Kategoriler
Proje Haberleri

Ry Plaza Gaziantep Şehitkamil’de hayat buluyor

Konut projesi Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi, Karacaahmet Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Şehitkamil konut projesi RY Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Daireleri özel fiyatlarla satışa sunulan projede inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Proje plaza konseptinde olup nezih ve ferah bir konuma sahiptir. Ry Plaza Gaziantep konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Ry Plaza Gaziantep Projesindeki Daireler Hangi Olanaklara Sahiptir?

Konut projesi, Şehitkamil, Karacaahmet Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam 3 konut bloğundan oluşmaktadır. Bu konut blokları ise plaza konseptinde tasarlanmıştır. Aynı zamanda daireler, konut kredisine de uygundur.

Ry Plaza Gaziantep projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3,5+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 145 metrekare ile 235 metrekare arasında değişmektedir. Daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, duvar kağıdı, giyinme odası, kiler, geniş balkon gibi olanaklar yer almaktadır. Bunların yanı sıra gömme dolap, ebeveyn banyosu, mobilya, ankastre set, görüntülü diafon gibi imkanlarda dairelerde bulunmaktadır. Proje içerisinde; çocuk oyun parkı, spor alanı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Ayrıca açık-kapalı otopark, kapıcı, kamera sistemi, 24 saat güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Gaziantep konut projesinde daire fiyatları ne kadar?

Şehitkamil konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

145 metrekare 2+1 daireler 1 milyon 100 bin TL,

232 metrekare 3,5+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca projede takas değerlendirmesi de yapılmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Şehitkamil konut projesi Karacaahmet Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, Otogarın hemen üst tarafında, ışıkların köşesinde yer almaktadır. Her yere ulaşım kolaylığı sunan proje, ilkokul, ortaokul ve liseye yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0342 344 14 60 ve 0535 407 7 27 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…