Kategoriler
Proje Haberleri

Sabırlar Residence satışları devam ediyor

Sabırlar Residence Trabzon Yomra’da yer alan bir projedir. Sabırlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire satışları devam etmektedir. Satışta olan daireler, dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Sabırlar Residence toplam 2.675 metrekare arsa üzerinde yer almaktadır. Bu arsa üzerinde toplam 3 adet blokta daireler vardır. Dairelerin bazıları 3+1 tekli bazıları da dubleks olarak bulunmaktadır. Toplam 53 dairenin her birinde balkon bulunmaktadır. Bu balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış kullanımına uygundur. Dairelerde salon ile mutfak ayrı ayrıdır. Bütün dairelerde 2 adet banyo vardır. Bu banyolardan birisi ortak kullanım için diğeri ebeveyn kullanımı içindir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Yatak odasında ayrıca özel bir alanda giyinme odası da vardır. Daire dış kapıları daha güvenli olan çelik kapıdır. Her dairede özel olarak kiler de mevcuttur. Mutfaklarda mutfak doğalgazı tesisatı vardır. Konutların ısınması için doğalgaz kombi kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır.

Sabırlar Residence projesinde kapalı otopark bulunmaktadır. Kapalı otopark alanında her daire için özel bir alan ayrılmış durumdadır. Güvenlik kamera sistemi ile sağlanmaktadır. Binalar ve dairelerde hem ısı hem ses yalıtımı bulunmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör kullanılmaktadır. Projede binalardan kalan kısımlarda özel peyzaj alanları, dinlenmek için kamelyalar ve süs havuzları bulunmaktadır. Ayrıca ortak kullanımlı 2 adet yüzme havuzu ve 1 adet fitness salonu da projede yer almaktadır.

Sabırlar Residence dairelerinin satışları

Proje tek tip dairelerden oluşmaktadır. Daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Brüt 188, net 165 metrekare kullanım alanına sahip dairelerdir. Dairelerin şu anda fiyatı 2 milyon 475 binden başlamaktadır. Ancak fiyatlar zaman içinde değişmektedir.

Sabırlar Residence projesinde daire satışları banka kredisine uygundur. Ödeme koşulları, banka kredisi, güncel fiyatlar ve daha fazla detay için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Daireler hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (462) 341 05 55 ve 0 (534) 893 34 59 numaralarını arayabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…