Kategoriler
Proje Haberleri

Sadi Yapı Yu Villa Başiskele’de yükseliyor

Sadi Yapı Yu Villa konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Başiskele İlçesinde yükselen proje Sadi Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Başiskele İlçesi Damlar Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Başiskele villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar deniz manzarasına sahip cepheleri ile dikkat çekmektedir. Çevre düzenlemesi ve doğal taş dokumasına sahip olan projedeki villalar tanıtıma sunulmuş olup henüz detayları paylaşılmamıştır.

2 adet villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, özel açık yüzme havuz, müstakil bahçe gibi olanaklar sunulmaktadır. Başiskele villa projesi kapsamında toplam 2 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 8+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villalar brüt 500 metrekarelik alana sahiptir.

Sadi Yapı Yu Villa fiyatları ne kadar?

Kocaeli villa projesinde kapsamında satışları devam eden;

500 metrekare brüt alana sahip 8+1 villalar 11 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda villa satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Sadi Yapı Yu Villa nerede yer alıyor?

Villa projesi, Kocaeli’nin en seçkin ilçesi Başiskele’de Damlar Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(554) 937 90 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…