Kategoriler
Proje Haberleri

Safir Suits Dikili satışları başladı

Safir Suits Dikili projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir İli, Dikili İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çağlayan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 dubleks konutlar yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 artı 1 dubleks konutlar yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 163 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 152 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Dubleks dairelerin alt katında; 2 adet yatak odası, 2 adet banyo, çocuk odası, hol ve balkon bulunmaktadır. Üst katında ise; salon, mutfak, hol, teras ve yatak odası bulunmaktadır.

Projede yer alan konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulanmaktadır.

Safir Suits Dikili fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan konutlar, banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 163 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatları 1 milyon 050 bin TL’den başlamaktadır.

Safir Suits Dikili nerede yer alıyor?

Konut projesi, İzmir’in Dikili İlçesi Gazipaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 795 40 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…