Kategoriler
Proje Haberleri

Saklı Bahçe projesi ödeme seçenekleri

İzmir’in Bornova ilçesinde, Ramsa Yapı tarafından hayata geçirilen Saklı Bahçe konut projesi, toplam 76 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde 2+1 tipte, 3+1 tipte ve 4+1 dubleks tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki daireler brüt 114 ila 85 metrekare, net 92 ila 67 metrekare, 3+1 tipteki daireler brüt 158 metrekare, net 129 metrekare, 4+1 dubleksler ise brüt 187 metrekare, net 150 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Konut projesinin Temmuz 2019 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Saklı Bahçe konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler 538 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 4+1 dubleks tipteki daireler ise 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Konut projesinde yüzde 30 peşinat ödeyerek kredi kullanabilmek mümkün. Projede ayrıca kişiye özel ödeme koşullarından da yararlanılabiliyor. Satılık 9 adet dairenin yer aldığı konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Saklı Bahçe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, kameriye ve süs havuzu gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projede yerden ısıtma sistemi de mevcut. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu konut projesinde akıllı ev sistemi kullanılıyor.

Ebeveyn banyolu konut projesinde, teras ve balkon da mevcut. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinde toplam 1 dönüm de yeşil alan mevcut.

Konut projesinin konumu neresi?

Konut projesi; İzmir Otogar’a 5 dakika, Forum Bornova’ya 4 dakika, metroya 3 dakika ve havalimanına ise 25 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Saklı Bahçe konut projesi, Yeşilova Mahallesi, 4027. Sk. No: 96, 35080 Gökdere/Bornova/İzmir adresinde inşa ediliyor.

Telefon: 0 232 374 44 19