Kategoriler
Proje Haberleri

San Yapı My Park satışları başladı

San Yapı My Park projesi kalite bir yaşam ve doğru bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje San Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.006,90 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.006,90 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 75 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde özel tasarım mutfak dolabı ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde özel tasarım banyo dolabı, Hilton lavabo ve temperli şeffaf duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Asma tavan Ve led ışık sistemleri kullanılmıştır. Çamaşır makinesi, özel tasarım TV ünitesi, televizyon, köşe takımı, yatak odası takımı ve portmanto gibi pek çok eşya mevcuttur.

San Yapı My Park nerede yer alıyor?

Proje, Afyonkarahisar’ın Merkez İlçesi Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Site önü tamamen park alnına komşu konumundadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Akarçay 500 metre, otogar 1.3 kilometre ve Afyon Kocatepe Üniversitesi 6 kilometre uzaklıktadır.

San Yapı My Park fiyatları ne kadardır?

San Yapı My Park projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 55 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 75 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (272) 213 78 55 veya 0 (532) 177 63 87 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…