Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Sand Lily World satışları devam ediyor

Sand Lily World, Silifke’de yer alan bir projedir. YAP İnşaat ve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir projedir. Yılın her mevsimi tatildeymiş gibi yaşam sunan projede daire satışları devam etmektedir. Projenin detayları, daire özellikleri ve satışları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Sand Lily World, toplam 15.000 metrekare alan üzerinde yer almaktadır. Bu alanın 9000 metrekaresi inşaat alanı geri kalan yerleri ise yeşil bahçe alanıdır. Projede toplam 52 adet daire ve villa bulunmaktadır. Dairelerin büyüklükleri 2+1 ve 3+1 ‘dir. Villalar ise 4 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Isıtma klima ile sağlanmaktadır. Bu klima sistemi yazın da serinlemek için kullanılmaktadır. Konutlarda ortak kullanım banyosunun dışında yatak odasında ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Daire iç kapıları şık tasarımlı ve kullanışlıdır. Dış kapı ise güvenli çelik kapıdır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Araç parkı için açık otopark bulunmaktadır.

Sand Lily World sosyal donatıları da önemli ölçüde dikkat çekmektedir. Site içerisinde yeşil alanlar arasında özel yürüyüş parkurları bulunmaktadır. Ayrıca yüzmek için açık havuz da mevcuttur. Bunun dışında özel spor alanı da hazırlanmıştır.

Sand Lily World ulaşım imkanları

Proje pek çok yere ulaşım konusunda büyük avantaja sahiptir. Silifke merkeze 7 kilometre uzaklıktadır. Silifke Devlet Hastanesine ise 3 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Taşucuna 2 kilometre, Taşucu-Antalya yoluna da yine 2 kilometre mesafededir. Denize 150 metre mesafede yer almaktadır. Bu nedenle havası bol oksijenli ve ferahtır.

Sand Lily World, daireleri banka kredisi ile satışa uygundur. 2 oda 1 salon daireler 1 milyon 650 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. 4 oda 1 salon villalar ise 4 milyondan başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları için firmayı arayabilirsiniz. 0 (324) 714 77 57 ya da 0 (533) 935 05 34 numarasından ulaşabilirsiniz. Ek olarak bilgi almanın dışında isterseniz daireleri görüntülü arama ile de bu numaralar aracılığı ile gezebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız