Kategoriler
Proje Haberleri

Saner Life Konakları satışları başladı

Saner Life Konakları projesi şehre ve insana değer katacak bir yaşam olanağı sunmaktadır. Projenin konumu Konya’nın Karatay İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Saner İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 7 adet blok yükselmektedir. Ayrıca bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi son teknoloji ile donatılmış olup yüksek kaliteli malzeme ve işçilik ile inşa edilmektedir. Site içerisinde 7 adet blok yer almaktadır. Bloklarda ise 2 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 139 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 105 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik kapalı otopark alanı AVM otoparkı baz alınarak yapılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde;  çoçuk oyun parkları, süs havuzları, kamelyalar, spor aktivite alanları, toplantı odaları ve bekleme odası bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Her kat arası ve komşu duvarlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde konfor ve estetik bir arada olacak şekilde iç mimar tasarımı yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Saner Life Konakları konumu hakkında

Proje, Konya’nın Karatay İlçesi Ulubatlıhasan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Fetih caddesi güzergahında olup, yeni metro projesine 200 metre mesafededir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Saner Life Konakları fiyatları ne kadardır?

Saner Life Konakları projesinde banka kredisine uygun, çeşitli ödeme kolaylığı sağlanmaktadır. Brüt 139 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 915.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (507) 828 28 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…