Kategoriler
Proje Haberleri

Santra Point Residence Kuşadası’nda yükseliyor

Santra Point Residence projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Kuşadası konut projesi Santra İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu konut projesinde yer alan dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler, teslim tarihi ne zaman, ödeme planı nasıl, satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Kuşadası konut projesi 7 bin 240 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 7 bin 240 metrekare üzerinde toplam dört adet konut bloğu yer almaktadır. Konut projesindeki dört adet konut bloğunda ise toplam 62 adet meskene yer verilmektedir. Toplam 62 adet meskenin yer verildiği projede iki tip daire seçeneğine tasarlanmıştır. Bu daire tiplerine bakıldığında 2+1 ve 3+1 tip dairelerin proje içerisinde yer aldığı görülmektedir.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler brüt 109 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 119 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projede ayrıca 5+1 tipinde dubleks daire seçeneklerine de yer verilmektedir. 5+1 dubleks dairelerin büyüklükleri ise brüt 189 metrekare olacak şekilde tasarlanmıştır.

Kuşadası konut projesinde yer alan dairelerde akıllı ev sistemi yer almaktadır. Ayrıca yerden ısıtma sistemi, 7/24 güvenlik, yangın detektörü de yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde ise fitness salonu, çocuk oyun alanı, açık otopark, kapalı otopark alanları yer almaktadır. Ve ayrıca proje içerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlar da yer almaktadır.

Santra Point Residence fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Daire fiyatları ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 3 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

109 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 650 bin TL’den başlamaktadır.

119 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 4 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Ege Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje eğitim kurumlarına, eczanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca market ve alışveriş alanlarına da yakın bir konumda yer almaktadır. Kuşadası konut projesinin teslim tarihi 2023 yılı Haziran ayı olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0532 647 17 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…