Kategoriler
Proje Haberleri

Saray Kent Konakları Malkara satışları başladı

Saray Kent Konakları Malkara projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Saray Kentsel Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde A, B ve C olmak üzere toplam 3 blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde A, B ve C olmak üzere toplam 3 blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 122 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 115 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmenliğine uygun yapıdadır. Üstelik kullanılan tüm ürünler TSE standartlarına uygundur.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot ve led aydınlatmalar kullanılmıştır.

Saray Kent Konakları Malkara konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Malkara İlçesi Cami Atik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik proje okullara ve marketlere yakın konumda yer almaktadır.

Saray Kent Konakları Malkara projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 122 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 285 87 34 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…