Kategoriler
Proje Haberleri

Sarıca Villaları İzmit satışları başladı

Sarıca Villaları İzmit projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nötr İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 10 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 10 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 340 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 230 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde 740 metrekare sos alan ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra 250 metrekare geniş müstakil bahçe seçenekleri bulunmaktadır. Kablo TV, merkezi uydu sistemi ve fiber internet altyapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyolarında jakuzi bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Sarıca Villaları İzmit konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Kabaoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Sarıca Villaları İzmit fiyatları ne kadardır?

Sarıca Villaları İzmit projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 340 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 321 66 87 veya 0 (532) 449 58 38 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…