Kategoriler
Proje Haberleri

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir satışta

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir konut projesi İstanbul İli, Ataşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Konut projesi Sarıçınar Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi üzerindeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde teras, barbekü, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma ve daha pek çok olanak yer almaktadır.

Ataşehir konut projesi kamelya, çocuk oyun alanı, spor alanı gibi olanaklara sahiptir. Bunların dışında projede kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik, kapıcı gibi imkanlarda sunulmaktadır. Proje, tek bloktan meydana gelmektedir. Proje kapsamında dairelerin inşaatı devam etmekte olup ayrıca satışa da sunulmuştur. Daireler 2+1 ve 4+2 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dubleks daire seçenekleri de mevcuttur.

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir fiyatları ne kadar?

İstanbul Ataşehir konut projesinde kapsamında satışları devam eden daireler firmadan özel fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

76 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 4 milyon 200 bin TL,

200 metrekare brüt alana sahip 4+2 tip dairelerin fiyatları 8 milyon TL’den başlamaktadır.

Sarıçınar Umut Evleri Ataşehir nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 470 80 80 ve 0539 828 13 60 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…