Kategoriler
Proje Haberleri

Sav Oasis Konutları satışları başladı

Sav Oasis Konutları modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Isparta’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ODG Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sitede mimari yapısı ile her daireye özel tasarlanmış peyzaj alanı ve havuzlu bahçe yer almaktadır. Ayrıca projede lobi girişi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Sav Oasis Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Isparta’nın Merkez İlçesi Vatan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik şehrin tüm güzel lokasyonlarına yakın konumdadır.

Sav Oasis Konutları projesinde brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (246) 218 64 88 veya 0 (532) 639 00 32 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…