Kategoriler
Proje Haberleri

Saygın Aqua Life Suite satışları başladı

Saygın Aqua Life Suite Aydın Didim’de yer alan bir projedir. Proje Saygın Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşaması devam eden dairelerin satışları başlamış durumda. Satıştaki dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve satış avantajları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Saygın Aqua Life Suite toplam 8.166 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. 3 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje binalarında toplam 88 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin bazıları 2+1 bazıları ise 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Tüm dairelerin kendine özel balkonu vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. 3 oda 1 salon dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak yatak odası içinde yer alan ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına uygun olarak inşa edilmektedir. Katlar arasında iniş çıkış asansör ile yapılmaktadır. Elektrik ve su kesintilerinden en az seviyede etkilenmek için özellikler eklenmiştir. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için hidrofor ve su deposu vardır. Dairelerin tamamı akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Her hangi bir sorun olduğunda ev dışından da müdahale yapılmaktadır.

Saygın Aqua Life Suite dairelerinin güvenliği için kameralı güvenlik sistemleri vardır. Ayrıca 24 saat kesintisiz güvenlik de sağlanmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark alanı vardır. Buna ek olarak misafirler için de özel otopark alanları hazırlanmaktadır.

Saygın Aqua Life Suite sosyal donatıları ve fiyatları

Projede sosyal donatılara da özellikle önem verilmiştir. Farklı derinliklere sahip hem açık hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzlarda yetişkinler gibi çocuklar da yüzerek eğlenmektedir. Çocukların eğlenmesi için ayrıca çocuk parkı da hazırlanmıştır. Bunların dışında spor salonu, basketbol sahası, tenis kortu, bisiklet parkuru ve yürüyüş parkuru da projenin sosyal donatıları arasında yer almaktadır.

Saygın Aqua Life Suite projesinde yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 2 oda 1 salon olan daireler 75 metrekare büyüklüğe sahiptir. Bu daireler şu anda 3 milyon 550 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler ise iki farklı tip şeklindedir. Bu dairelerden 120 metrekare olanları 4 milyon 440 binden satılmaktadır. 145 metrekare olanları ise 4 milyon 950 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatları öğrenmek için 0 (553) 926 42 20 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız…