Kategoriler
Proje Haberleri

Saykap Park Yakamoz Villaları ödeme planı

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde, Saykap Mühendislik inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Saykap Park Yakamoz Villaları konut projesi, toplam 1514 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

3 bloktan meydana gelen konut projesinde, toplam 10 adet villa yer alıyor. Tüm villaların 4+1 dubleks tipte olduğu konut projesinde, konutların büyüklükleri 225 metrekare ila 265 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 30’u satılmış durumdaki konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir konumda bulunuyor.

Saykap Park Yakamoz Villaları ödeme seçenekleri

Konut fiyatlarının 1 milyon 400 bin TL’den başladığı villa projesinde, tüm konutlar banka kredisine uygun bir durumda yer alıyor. Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinde açık yüzme havuzu, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi birbirinden zengin sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Ankastre beyaz eşyalarla donatılmış konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Yerden ısıtma sisteminin de kullanıldığı konut projesindeki villalarda, ısı pay ölçer de mevcut durumda. Projede aynı zamanda merkezi soğutma sistemi de var. Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı konut projesinde, bu sistem alarm sistemi ile entegre bir şekilde çalışıyor. Konutlara internet üzerinde erişim sağlamak ve kontrol gerçekleştirmek mümkün durumda bulunuyor.

Saykap Park Yakamoz Villaları konut projesinde; ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve teras da var. Projede bir de su deposu bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, İzmir’in gelişen bölgelerinden Güzelbahçe’de hayata geçiriliyor. Yapımcı firma daha önce de aynı bölgedeki Meltem Sitesi projesini, Rıhtım Apartmanı, Çakıl Sitesi, Karaca Apartmanı, Kumsal Apartmanı ve Yelken Apartmanı projelerini gerçekleştirmişti.

Sahile ve ana caddeye yaklaşık 180 metre, Güzelbahçe otobanına 3,5 kilometre, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne 10 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na ise 30 kilometre mesafede yer alan Saykap Park Yakamoz Villaları konut projesi, Maltepe Mah. Mithatpaşa Cad. 118. Sok. Güzelbahçe-Konak/İzmir adresinde konumlanıyor.

Telefon: 0232 234 44 44