Kategoriler
Proje Haberleri

Sealand Kartal satışa çıkıyor

Sealand Kartal projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kartal İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MS Mega Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.745 metrekarelik arsa alanı üzerindeki sitede içerisinde 3 blokta 143 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

6.745 metrekarelik arsa alanı üzerindeki sitede içerisinde 3 blokta 143 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 126 metrekaredir. Ayrıca manzaralı balkona sahip 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 111 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 134 metrekare ile 155 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca manzaralı balkona sahip 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 222 metrekare olarak tasarlanmıştır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, açık yüzme havuzu ve basketbol sahası bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Sealand Kartal konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kartal İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Olimpiyat Caddesi üzerinde konumlanmaktadır. Üstelik bu konutlar deniz manzarası ve adalar manzarasına sahiptir. Pendik Metro Durağı’na sadece 5 dakika uzaklıktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 9 kilometre, E-5 otoyoluna 4 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca sahil yoluna 7 kilometre mesafede yer almaktadır.

Sealand Kartal projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Projede fiyatlar henüz belirlenmemiş olup ilerleyen günlerde detayları belli olacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 06 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…