Kategoriler
Proje Haberleri

Seba Nest Kağıthane satışları başladı

Seba Nest Kağıthane projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blokta toplam 70 adet daire ve 7 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal konutlar ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blokta toplam 70 adet daire ve 7 adet ticari alan bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal konutlar ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 70 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 90 metrekare ile 122 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü 123 metrekare ile 142 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü 133 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü 132 metrekare ile 163 metrekare arasında olmaktadır.

Proje, kompakt konut seçeneklerinden özel kat planlarına, tüm mimari ayrıntılarıyla İstanbul’un kozmopolit ruhunu yansıtmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca ferah yapıda teraslar ve balkonlar yer almaktadır.

Seba Nest Kağıthane konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Kağıthane İlçesi’nde bulunmaktadır. Bu proje kentin yükselen yıldızı Kağıthane’ye değer katmaktadır. Kentin nabzını tutan bütün noktaların yanı başında yer almaktadır. Alışveriş merkezlerine ulaşım kolaylığı sağlanmaktadır. M7 metro hattının Kağıthane istasyonu yakın konumdadır.

Seba Nest Kağıthane fiyatları ne kadardır?

Seba Nest Kağıthane projesinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 normal konutlar bulunmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks konutlar mevcuttur. Projedeki konutlar 185.000 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Üstelik yüzde 35 peşinatla teslime kadar firma bünyesinde vade yapılmaktadır. Projenin teslim tarihi Haziran 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 323 03 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…