Kategoriler
Proje Haberleri

Seba Suites fiyat bilgisi

İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan Kağıthane ilçesinde, Seba İnşaat şirketi tarafından inşa edilen Seba Suites konut projesi, toplam 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 144 adet konuttan oluşan projede, 1+1 tipte ve 2+1 tipte daireler mevcut durumda bulunuyor. Konut büyüklüklerinin 60 metrekare ila 80 metrekare arasında bulunduğu konut projesinin Ocak 2020 tarihinde sahiplerine teslim edileceği öngörülüyor.

Seba Suites konut projesi ödeme seçenekleri

Konut projesindeki dairelerin friyatları, 535 bin TL ila 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 20 peşinat verip kalanı için banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor. Ayrıca yine yüzde 20 peşinat verip kalan kısmı şirket içi 30 ay 0 faizle ödeme imkanı da var. Projede kişiye özel ödeme koşullarından faydalanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Seba Suites konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut. Projede açık otopark, güvenlik, çocuk oyun alanı, sauna, tam donanımlı spor salonu, açık yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı olanağı mevcut durumda bulunuyor.

Merkezi ısınma sisteminin kullanıldığı konut projesinde asansör de var. Zemin etüdü ve yapı denetimi yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönrtmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesinin tam konumu neresi?

Konut projesi, İstanbul’un Avrupa yakasının en popüler caddelerinden birinde inşa ediliyor. Axis AVM’ye yürüme mesafesindeki 2 bloklu konut projesi, merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Proje; Kanyon AVM’ye 3.7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 7 kilometre, Dolmabahçe Tüneli’ne 7,5 kilometre, Kağıthane metroya 400 metre, Kağıthane Meydan Projesine 300 metre, Çağlayan Adliyesi’ne ise 3,4 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Seba Suites konut projesi, Hamidiye Mah. Cendere Cad. No: 23 34408 Kağıthane/İstanbul adresinde bulunuyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı tüm bilgilere 0 212 323 03 03 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda.