Kategoriler
Proje Haberleri

Seben Apartmanı satışları başladı

Seben Apartmanı eşsiz manzarası ve birinci sınıf kaliteli yapısı ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Teknik Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 12 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Üstelik daireler 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Teknik Yapı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 12 katlı tek blok yükselmektedir. Söz konusu blokta toplam 24 adet daire yer almaktadır. Bu daireler ise 4 artı 2 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 2 konut tipindeki dairelerin büyüklüğü brüt 286 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 220 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Site ortak alanı içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte çocuk oyun parkı ile ferah bir yeşil alana sahiptir. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Seben Apartmanı konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Kadıköy İlçesi Erenköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Anadolu Yakası’ında konumlandırılan proje şehir merkezine yakın konumda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar eşsiz bir deniz manzarasına ve şehir manzarasına sahiptir. Bununla birlikte ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Seben Apartmanı projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 286 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 daireler 23.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 444 10 08 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…