Kategoriler
Proje Haberleri

Secret Garden lansman fiyatları ile satışta

Secret Garden İstanbul Üsküdar’da bulunan bir projedir. Proje ENG&Bayramoğlu Grup tarafından ortak olarak hayata geçirilmektedir. Lansman fiyatları ile satışta olan farklı büyüklükte çok sayıda daire bulunmaktadır. Satışları başlayan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, satışları hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Secret Garden projesinde farklı büyüklükte tekli ve dubleks daireler bulunmaktadır. Tekli daire olarak 3+1 ve 4+1 daireler vardır. Dubleks olarak ise 5+1 ve 6+1 dubleks daireler bulunmaktadır. Dairelerin tamamı geniş ve konforlu olarak tasarlanmaktadır. Her birinde balkon vardır. Balkonlar da daire içleri gibi geniş ve ferahtır. Genişliklerinden dolayı hem açık hem kapalı olarak kullanılmaktadır. Konutlarda salon ve mutfak ayrı ayrıdır. Ankastre mutfak seti hazır olarak yer almaktadır. Dairelerde ortak kullanım banyosuna ek olarak ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde bulunmaktadır. Oda sayısına göre dairelerde bir ya da iki adet ebeveyn banyosu vardır. Yatak odası içinde ayrıca bir yer olarak giyinme odası da bulunmaktadır. Banyolarda duş kabinleri hazır olarak yer almaktadır. Dairelerin dış kapıları özel çelik kapıdır.

Secret Garden projesinde 24 saat özel güvenlik ve kameralı güvenlik sistemleri vardır. Site içinde araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark vardır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Konutlarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik kesintisi için jeneratör, su kesintisi için hidrofor vardır.

Secret Garden projesi sosyal donatıları ve fiyatları

Proje, sosyal donatılar yönünden zengindir. Yüzmek için kapalı yüzme havuzu vardır. Bu havuzlarda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir. Kişisel bakım için hamam ve sauna vardır. Spor yapmak için özel spor alanı mevcuttur. Ayrıca çocuklar için de özel çocuk parkı vardır.

Secret Garden projesinde daireler krediye uygun olarak satılmaktadır. Daire fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Tekli daireler şu anda 8 milyon 750 binden başlamaktadır. Dubleks daireler ise 17 milyon 600 binden satılmaktadır. Ödeme planları ve banka kredisi hakkında detayları firma ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Daireler hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (531) 204 61 46 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız