Kategoriler
Proje Haberleri

Sefa İnşaat Ptt Evleri satışları devam ediyor

Sefa İnşaat PTT Evleri, Adana Yüreğir’de yer almaktadır. Geniş dairelerden oluşan proje Sefa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Dubleks ve tekli dairelerden oluşan projede satışlar devam etmektedir. Proje genel özellikleri, daireler ve fiyatları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Sefa İnşaat PTT Evleri, 2 bloktan meydana gelmektedir. Toplam 48 adet olan dairelerden 44’ü tekli, 4 tanesi ise dublekstir. Bina deprem yönetmeliğine uygundur. Her katta çift daire bulunmaktadır. Binalar ısı yalıtımına sahiptir. Güneş enerjisi ve merkezi uydu sistemi mevcuttur. Dairelerde PVC kaplama mevcuttur. Daire girişlerinde daha güvenli olduğundan çelik kapı bulunmaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu yer almaktadır. Konutlarda yer alan yatak odasında ayrıca banyo ve giyinme odası bulunmaktadır. Mutfakta fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set mevcuttur. Girişlerde vestiyer hazır olarak yer almaktadır. Ayrıca banyo ve WC alanında asma tavan mevcuttur.

Sefa İnşaat PTT Evleri, katlar arasında iniş çıkış asansör ile yapılmaktadır. Güvenlik kamera sistemi ile sağlanmaktadır. Site içinde çocukların eğlenmesi için oyun parkı vardır. Araç park etmek için de açık otopark site içerisinde yer almaktadır.

Sefa İnşaat PTT Evleri konumu ve daire satışları

Proje merkezi konumdadır. Şehir merkezine çok yakındır. Ayrıca polis merkezi, cami, lise, ilkokul, ortaokul, semt pazarı, market, belediye, sağlık ocağı, hastane ve eczaneye yakındır. Daha uzak mesafelere ulaşmak için hem özel araçla hem toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı bulunmaktadır. Toplu taşıma olarak otobüs, minibüs ve dolmuş duraklarına yakındır.

Projede yer alan evler kredili satışa uygundur. Uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. 3 oda 1 salon tekli daireler 140 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler 1 milyon 650 binden başlamaktadır. 5 oda 1 salon dubleks daireler 240 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda 2 milyon 350 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişebilir. Bu sebeple güncel fiyatlar için firmayı arayabilirsiniz. Proje için 0532 513 26 88 ve 0532 166 37 63 numaralı cep telefonları bulunmaktadır. Bunlara ek olarak 0322 327 26 50 sabit telefondan da istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız