Kategoriler
Proje Haberleri

Sefaköy Konutları satışları devam ediyor

Sefaköy Konutları projesi doğa ile iç içe ferah yaşam alanları ile sahiplerine konforlu bir hayat sunmaktadır. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Lüks ve modern yapısı ile dikkat çeken proje Karen İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 14.647,47 metrekarelik arsa alanı üzerinde 11 blok ve 212 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Karen İnşaat imzası taşıyan proje 14.647,47 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 4 katlı olmak üzere 11 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda ise toplam 212 adet daire yer almaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı, kamelyalar ve basketbol sahası yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ikişer adet banyo yer almaktadır. Geniş ve ferah yapıda balkon alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Sefaköy Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi Güneykent Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Sefaköy Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projedeki fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (342) 215 27 27 veya 0 (552) 777 17 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…