Kategoriler
Proje Haberleri

Şehr-i Sema Konutları satışları devam ediyor

Şehr-i Sema Konutları, Ordu Fatsa’da yer almaktadır. Projenin yapımcı firması Pelit İnşaat’tır. Şehrin ortasında doğa ile iç içe bir yaşam vaat eden projede satışlar devam etmektedir. Projenin detayları, dairelerin genel özellikleri ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Şehr-i Sema Konutları tek blok şeklinde yükselmektedir. Toplam 12 kat olan binada 36 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin tepsi tek tip olup aynı özelliklerdedir. Projenin tamamı 3 oda 1 salon dairelerden oluşmaktadır. 136 metrekarelik kullanım alanına sahip daireler mevcuttur. Her dairede 3 oda, 1 salon, mutfak, 2 banyo ve balkon bulunmaktadır. Mutfak ile salon ayrıdır. Balkonlarda hem yaz hem kış mevsiminde oturmak mümkündür. Konutlarda yer alan banyolardan birisi ortak kullanım banyosu, diğeri ebeveyn banyosudur. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Banyolarda duş kabini hazırdır. Dairelere girişte çelik kapı mevcuttur.

Şehr-i Sema Konakları, katlar arasında iniş çıkış asansör ile sağlanmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Elektrik ve su kesintileri için jeneratör ve su deposu bulunmaktadır. Dairelere giriş katında iki adet ortak kullanım alanı mevcuttur. Bu alanlar toplantı salonu ya da mescid olarak kullanılabilir. Ayrıca giriş katta bir adet de kapıcı dairesi yer almaktadır.

Şehr-i Sema Konutları konum avantajları ve satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Sağlık ocağı, park, okul, market ve işyerlerine yakındır. Uzak yerlere gitmek için dolmuş mevcuttur. Bunun dışında özel araç ile de uzak bölgelere kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.

Şehr-i Sema Konutları daireleri 3 oda 1 salon şeklindedir. Dairelerin kullanım alanı 136 metrekaredir. Satışlarda banka kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Daireler şu anda 1 milyon 350 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Fiyatlar zaman içinde değişiklik gösterebilir. Daha güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (452) 424 02 34 ve 0 (535) 571 71 38 telefonlar mevcuttur. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız