Kategoriler
Proje Haberleri

Şehri Deniz Kartal satışları devam ediyor

Şehri Deniz Kartal projesi Demkay Yapı ve Almara İnşaat firması ortaklığı tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi İstanbul İli, Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Proje hakkında daha detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Kartal konut projesi 6 bin 360 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yer almaktadır. 6 bin 360 metrekarelik arsa alanı üzerinde ise toplam 2 adet konut bloğu yer almaktadır. İki adet konut bloğunda ise toplam 176 adet meskene yer verilmektedir. Meskenlerin dışında konut projesinde ayrıca 4 adet villa yer almaktadır. Söz konusu konut projesinde 8 farklı tip daire ve 2 farklı tip villa çeşidi yer almaktadır. İstanbul konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere toplam üç farklı tip konut mevcuttur.

Şehr-i Deniz Kartal projesindeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 45 metrekaredir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise  83 metrekare olarak tasarlanmıştır.  3+1 tip daireler brüt 176.95 metrekare olarak tasarlanmıştır. Konut projesinde yer alan 10+1 tip villaların büyüklükleri ise 368 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Şehri Deniz Kartal fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca satılık daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda konut projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 448 bin TL’den başlamaktadır.

45 metrekare brüt büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 448 bin TL’den başlamaktadır.

83 metrekare brüt büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 60 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 368 metrekare brüt büyüklüğe sahip 10+1 tip villaların fiyatları ise 25 milyon TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Özkan Sokak’ta yer almaktadır. Söz konusu konut projesi eğitim kurumlarına, hastanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca Aydos ormanına 2 dakika, E-5-D100 bağlantı yoluna 2 dakika mesafede yer almaktadır. Pendik İDO’ya 7 dakika, YHT Pendik durağına ise 7 dakika mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0216 466 21 65 veya 0544 241 31 64 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…