Kategoriler
Proje Haberleri

Şehrigül Konakları Silivri satışları başladı

Şehrigül Konakları Silivri projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Soydaş Üreden İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje alanı 35.790 metrelareden oluşmaktadır. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 172 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 132 metrekare olmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin toplam peyzaj alanı  6.300 metrekaredir. Ayrıca bay ve bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, sauna ve buhar odaları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kat maliklerinin kullanımına tahsis edilen kafeterya, oyun salonları ve dinlenme alanı bulunmaktadır. Genel jeneratör ve  su depoları gibi birçok özelliğe sahiptir. Dairelerde akıllı ev sistemi mevcuttur. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra daire içerisinde 2 adet banyo bulunmaktadır.

Şehrigül Konakları Silivri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Hastane, okul, alışveriş merkezi, TEM otoyolu, E-5 karayolu, otogar ve şehir merkezine yürüme mesafesinde yer almaktadır.
Şehrigül Konakları Silivri projesinde krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 172 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.419.000 TL ile 1.895.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 727 12 13 veya 0 (532) 422 29 49 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…