Kategoriler
Proje Haberleri

Şelale Konakları satışları devam ediyor

Şelale Konakları projesi modern yapısı ve dikkat çeken şık tasarımı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Bartın’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yapıcı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yapıcı İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 4 katlı bloklar yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Site içerisinde peyzaj bahçe düzenlemesi ile doğal taş duvar ve ışıklandırma yapılmaktadır. 10 kişilik asansör, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, lake iç kapılar, ebeveyn banyosu, duşakabin ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Ledli ışık bandı ve asma tavan yapılmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Şelale Konakları konumu hakkında

Proje, Bartın’ın Merkez İlçesi Demirciler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Yakın çevresinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Şelale Konakları fiyatları ne kadar?

Şelale Konakları projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.880.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (378) 201 00 05 veya 0 (505) 094 74 74 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…