Kategoriler
Proje Haberleri

Selection Ataşehir satışları devam ediyor

Selection Ataşehir projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Ataşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şapoğlu Yapı Mimarlık firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 89 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 117 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 118 ile 143 metrekare seçenekleri bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yürüyüş yolları, bisiklet parkuru, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çardak alanı ve hobi bahçeleri bulunmaktadır. 2 adet asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve asansör mevcuttur.

Selection Ataşehir konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Ataşehir İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar kesintisiz deniz manzarasına sahiptir. Ayrıca doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarası mevcuttur. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Küçükbakkalköy Metro Durağı 0,5 kilometre, Bostancı Metro Durağı 3 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Marmaray 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı ise 25 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Selection Ataşehir fiyatları ne kadardır?

Selection Ataşehir projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Brüt 89 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 600 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Brüt 107 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 600 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca brüt 118 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 3 milyon TL’den satışa sunulmuştur.

Brüt 143 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 3 milyon 500 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 469 55 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…