Kategoriler
Proje Haberleri

Selenium Park tanıtıldı! Fiyatları ve teslim tarihi belli oldu

1 milyar TL yatırım değerine sahip Selenium Park projesinin tanıtımı yapılmıştır. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, 2022 yılında sektördeki 55. yılını kutlayacaktır. Üstelik Aşçıoğlu, Selenium markasını İstanbul Zeytinburnu’na taşımıştır. Aşçıoğlu, Selenium Park projesinin lansmanında önemli açıklamalarda bulunmuştur. Ataköy’de toplamda 3 projede ortalama 1.100 bağımsız bölümün teslimlerinin ardından Zeytinburnu Kazlıçeşme’de yeni projeye başladıklarını kaydetmiştir.

1 milyar TL yatırım değerine sahip

Selenium Park projesi toplamda 1 milyar TL yatırım değerine sahiptir. Üstelik Aşçıoğlu, projenin Tarihi Yarımada’ya komşu konumuna ve yatay mimari özelliklerine değinmiştir. Ayrıca toplamda 195 bağımsız birime sahip Selenium Park projesine yoğun ilgi olduğunu kaydetmiştir. Aşçıoğlu, az zamanda yüzde 50’lik satış oranına ulaştıklarını dile getirmiştir. Ayrıca projede metrekare fiyatlarının 30.000 TL’den başladığını bildirmiştir. Aşçıoğlu projenin teslim tarihinin Ağustos 2023’te gerçekleştirileceğini kaydetmiştir.

İrfan Aşçıoğlu, hayata geçirecekleri yeni projelerini tüketicinin taleplerine göre şekillendirdiklerini dile getirmiştir. Ayrıca konuyla ilgili olarak; “Balkonsuz, terassız, bahçesiz konut yok. Projede, ticari alanların ve 1 artı 1 konut tipinin de bulunmamaktadır. Ayrıca ulaşım açısından da pek çok seçeneğe yakın konumda yer almaktadır.” sözlerine eklemiştir. İrfan Aşçıoğlu, 2022’de yeni proje hazırlıkları olduğunu dile getirmiştir. Mega kent İstanbul dışında proje geliştirmek için arsa arayışında olduklarını sözlerine eklemiştir. Aşçıoğlu, İzmir’de Çeşme ile Urla, Bodrum’da da Göltürkbükü, Yalıkavak ve Gümüşlük’te görüşmeleri olduğunu bildirmiştir.

Selenium Park fiyatlar ne kadar?

Konut projesinde satışlar başlamış durumdadır. Ayrıca projede satılık dairelerin metrekare fiyatlarının ise 30 bin TL’den başladığını yetkililer tarafından belirtilmiştir. Söz konusu konut projesinin teslim tarihi olarak bakıldığında 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır. Firma yetkilileri tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada ise projenin 2023 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tecrübeli firmalar kentsel dönüşüm sürecine katkı sunacak

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, inşaat sektöründeki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunmuştur. Aşçıoğlu yaptığı açıklamada dövizde yaşanan hareketliliğinin tüccarlar için rahatsız edici olduğunu kaydetmiştir. Yaşar Aşçıoğlu konuyla ilgili olarak; “Bizler spekülatör değiliz. Ülkemiz için yatırım yapıyoruz. Bundan dolayı birçok durumun stabil gitmesi gerekiyor ki önümüzü görelim. İlerleyen zamanlarda bu hareketlerin durulacağına inanıyoruz.” dedi. Yaşar Aşçıoğlu, sektörün tecrübeli firmalara ihtiyacı olduğuna vurgu yapmıştır. Ayrıca; “Bizim gibi bu sektörde üretim yapan, çok uzun yılların tecrübesi bulunan firmalara bilhassa böyle zamanda destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Asıl işi gayrimenkul olmayan firmalar yerine iyi bir ekibi, yönetim anlayışı, deneyimi olan firmaların ülkemize çok iyi yatırımlar katacağından kuşkumuz yok.” sözlerine değinmiştir. Aşçıoğlu, tecrübeli firmaların kentsel dönüşüm sürecine de katkı sunacağını dile getirmiştir. Ayrıca; “Tecrübeli firmalara İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de ihtiyacı bulunuyor. İstanbul’un yeniden yapılandırma sürecinde kendimizi hatırlatıyoruz ve ‘biz de varız’ diyoruz.” şeklinde konuşmuştur.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…