Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Selenium Retro 9’da satışlar sürüyor

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde, Aşçıoğlu İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Selenium Retro 9 konut projesi, toplam 7 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede sınırlı sayıdaki ofis ve mağaza satışları devam ediyor.

225 konut ve 108 ofisten oluşan projedeki konut satışlarının yüzde 98’i tamamlanırken, sınırlı sayıdaki ofislerin ve mağazaların satışı ise avantajlı fiyatlarla sürüyor.

Projede 132 metrekareden 932 metrekareye kadar değişen ofis seçenekleri mevcut durumda. 10 bin öğrencili özel üniversiteye komşu konumda olan Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkânları ise 140 metrekare ila 1.050 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Aşçıoğlu İnşaat firması, önlerinde geniş tahsis alanlarına da sahip olan bütün mağazalarda ister kiralama, ister satın alma imkanını eş zamanlı olarak alıcılara sunuyor.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, Aşçıoğlu olarak Ataköy’de hayata geçirdikleri 3. Selenium imzası olan projede teslimlere daha zaman olmasına karşın konut satışlarının yüzde 98’inin tamamlandığını söyledi. Aşçıoğlu “Sektörümüzde satışların daraldığının konuşulduğu bir dönemde, konut satışlarını teslim öncesinde tamamlamanın haklı gururunu yaşarken, Aşçıoğlu ailesine yeni katılan tüm müşterilerimize de projelerimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Proje nerede yükseliyor?

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanlarına yürüme uzaklığında 4 binden fazla konut ve ofis var. Uluslararası Gençlik Merkezi de projenin hemen arkasında yer alıyor. Proje, metrobüs durağına 60 metre, metro istasyonuna ise 430 metre uzaklıkta.

Banka kredisine uygun durumdaki projede; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü proje, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projede, ısı pay ölçer de mevcut. Proje, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Selenium Retro 9 projesi, Ataköy E-5 yolu üzeri Bakırköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0212 661 01 16 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.